HC Tallinn tõusis jäähoki Eesti meistrivõistluste liidriks

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: SCANPIX

Jäähoki Eesti Meistriliiga teise ringi avamängus alistas HC Tallinn oma kodujääl Škoda jäähallis Noortekoondise 7:3 (2:2, 3:0, 2:1) ning tõusis liidrikohale.

HC Tallinna poolel tegi kübaratriki Vassili Titarenko, Mihkel Võrang viskas kaks väravat ning Paul Sillandi ja Mark Samorukov ühe. Kaks söödupunkti teenisid Maksim Borovikov, Igor Savvov, Nikolai Mamadžanov ja Maksim Rõbuškin. Noortekoondise väravad viskasid Morten Arantez Jurgens, Mihkel Sinikas ja Dmitri Kuznetsov. HC Tallinna väravavaht Urmas Koorits tõrjus 20 vastase pealeviset. Noortekoondise väravas tegi Daniil Erport 20 ning Mark Teor 22 tõrjet, kirjutas icehockey.ee.

HC Tallinn tõusis 9 punktiga 4 mängust Jäähoki Ee6 punkti, Nsti Meistriliiga liidriks. HC Viking ja Narva PSK on kogunud 6 punkti, Noortekoondis püsib nulli peal.

Reedel, 9. detsembril kell 20:00 kohtuvad Tondiraba hallis Noortekoondis ja HC Viking, päev hiljem kell 20:10 toimub samal väljakul Tallinna derby HC Viking – HC Tallinn.

Pühapäeval, 18. detsembril kell 20:10 kohtuvad Škoda jäähallis HC Tallinn ja Narva PSK.

Jäähoki Eesti Meistriliiga põhiturniiril mängitakse neli ringi, seejärel toimub play-off.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles