Vassiljevist huvituvad klubid Venemaalt, Iisraelist ja Lähis-Idast

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Jagiellonia Białystok/Facebook

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev on sel hooajal Poola kõrgliigas näitamas Bialystoki Jagiellonia eest suurepärast mängu. See on äratanud huvi ka teistes klubides.

Kui juba suvel tunti Venemaalt huvi Vassiljevi vastu, siis nüüd on kosilasi nii Venemaalt, Iisraelist kui ka Lähis-Idast, kirjutab Poola meedia.

«Vastab tõele, et nendest kohtadest on tema vastu huvi tuntud,» rääkis Vassiljevit esindav Andrei Stepanov agentuurist NESTA Sport Group. «Kuna ta on näidanud head mängu, siis on huvi tema vastu väga suur.»

Vassiljev sõlmis 2015. aastal Jagielloniaga kahe aasta pikkuse lepingu, mida on praeguseks järel veel pool aastat.

«Arvan, et uue aasta alguses on pilt selgem. Peame läbirääkimisi ka Jagielloniaga,» täpsustas Stepanov.

Jagiellonia hoiab Poola liigas 17. vooru järel 33 silmaga liidrikohta. Vassiljevil on kirjas 9 väravat, millega ta on väravaküttide edetabelis teine. Lisaks on ta andnud 8 resultatiivset söötu.

Jagiellonia president Cezary Kulesza tunnistas väljaandele Przegladsportowy, et nad ei suuda konkureerida Venemaa, Iisraeli ja Lähis-Ida klubide rahaliste võimalustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles