Kalev/Cramo viskas Kaasani Unicsile 91 punkti, aga kaotas kindlalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo mängijad Erik Keedus (vasakult), Rain Veideman ja Sten Sokk eelmisel hooajal mängus Kaasani Unicsiga.
Kalev/Cramo mängijad Erik Keedus (vasakult), Rain Veideman ja Sten Sokk eelmisel hooajal mängus Kaasani Unicsiga. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Esmaspäeval korvpalli Ühisliigas Moskva CSKA-d võõrustanud Kalev/Cramo sõitis täna külla teisele Euroliiga klubile Kaasani Unicsile ja kaotas lahtise stiiliga mängus 91:104. Esimese poolaja järel oli seis 38:55 ja viimasel veerandaja eel 58:82. Unics jätkab Ühisliigas seitsme võidu ja ühe kaotusega, Kalev/Cramo on saanud kahe võidu kõrvale viis kaotust.

Võitjate resultatiivseim oli Orlando Johnson 23 punktiga, hispaanlasest mängujuht Joaquin Colom viskas 21 punkti ning andis koguni 15 korvisöötu. Kalev/Cramo kasuks tõi Demonte Harper 23 punkti ja 11 resultatiivset söötu, Vitali Ljutõtš lisas 20 silma. Kalev/Cramo järgmine mäng on 4. detsembril, kui külla sõidetakse Krasnojarski Jenisseile.

Enne mängu: Kui kalevlaste esmaspäevane vastane Moskva CSKA on Euroliigas kaheksa võidu ja ühe kaotusega tabeliider, siis Unics paikneb kahe võidu ja seitsme kaotusega tagaotsas. Alistatud on Istanbuli Fenerbahce ja Belgradi Crvena Zvezda.

Ühisliigas on Unics kuue võidu kõrvale saanud vaid ühe kaotuse. Viimati alistati koduväljakul Riia VEF 89:84. Meeskonna liider on 33-aastane ameeriklane Keith Langford, kes on seni visanud keskmiselt 20,9 punkti, võtnud maha 3,3 lauapalli ning jaganud 3,9 resultatiivset söötu.

Kalev/Cramo on Ühisliigas võitnud kaks ja kaotanud neli matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles