Conor McGregorilt võetakse üks meistrivöö ära (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA-staar Conor McGregor.
MMA-staar Conor McGregor. Foto: SCANPIX

MMA-võitleja Conor McGregor tõusis hiljuti esimeseks meheks, kelle valduses on UFC sarjas olnud kaks meistrivööd. Nüüd jääb mees aga sulgkaalu meistrivööst ilma, kuna ta ei ole sellest arvestuses alates eelmise aasta 12. detsembrist võidelnud.

McGregor sai sulgkaalu tiitli enda vadlusesse mullu, kui ta alistas Las Vegases brasiillase Jose Aldo. Seejärel on McGregor pidanud kaks matši kergkeskkaalus ning ühe kergkaalus. Novembris saigi iirlane enda valdusesse sulgkaalu tiitli, kui ta alistas Eddie Alvareze, kirjutab Sportsmail.

McGregorilt sulgkaalu tiitli võtmise järel saab selle meistrivöö enda valdusesse Aldo. Selles kaalukategoorias selgitavad Max Holloway ja Anthony Pettis nüüd nn vahemeistri. Matš peetakse 10. detsembril Torontos UFC 206 raames. Selle duelli võitja läheb järgmisena tiitlimatšis vastamisi Aldoga.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles