Video: Kalev/Cramo palkas korvi alla NBA-s ja Euroliigas mänginud ameeriklase

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cedric Simmons 2014. aastal Pireuse Olympiakose eest palli korvi surumas.
Cedric Simmons 2014. aastal Pireuse Olympiakose eest palli korvi surumas. Foto: THANASSIS STAVRAKIS/AP

Kalev/Cramo korpallimeeskond teatas, et sõlmis lepingu 30-aastase ameeriklasest keskmängija Cedric Simmonsiga.

206 cm pikkune ameeriklane valiti 2006. aasta NBA draft'i avaringi 15. valikuna. NBA-s jõudis Simmons kaasa teha kolm hooaega, kuuludes New Orleansi, Clevelandi, Chicago ja Sacramento meeskondade hingekirja.

Euroopa korvpalli seejärel liikunana leiab mehe teenituslehelt teiste klubide seas Madridi Estudiantese, Brindisi Eneli, Pireuse Olympiakose ja Tel Avivi Maccabi. Lisaks võttis mees endale Bulgaaria passi ning esindas Bulgaaria rahvusmeeskonda 2013. aasta EM-kvalifikatsiooniturniiril.

Viimased kaks hooaega pärast põlvevigastust on mehel olnud väga heitlikud, sisaldades mitmeid lühiajalisi lepinguid erinevate klubidega. «Eks tegemist ole taaskord rahakotile vastava ostuga. Tegemist on minevikus loomulikult väga kõva mängumehega, kel viimased hooajad on olnud väga heitlikud. Loodetavasti saame ta kiiresti heasse vormi ning temast võiks meile korralikult kasu olla korvi all,» sõnas kalev/Cramo peatreener Varrak.

Kalev/Cramo on korvi alla lisajõudu otsinud juba kuu aega. Senine teine keskmängija Robert Upshaw lahkus põlvevigastuse tõttu klubist üle-eelmisel nädalal.

Cedric Simmonsi stiilinäited:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles