Euroliiga kogemusega leegionäri värvanud Kalev/Cramo kaotas Unicsile

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cedric Simmons Olympiacose särgis.
Cedric Simmons Olympiacose särgis. Foto: Scanpix/AP

Kalev/Cramo pidi VTB Ühisliigas tunnistama järjekordse Euroliiga klubi kindlat paremust, kui jäi võõrsil Kaasani Unicsile alla 91:104. Kalev/Cramo lasi asjadel omasoodu minna varakult, kaotades avaveerandi 14:26. Esimese poolaja järel oli kaotusseis 38:55 ja viimase veerandaja eel 58:82. Kuigi kalevlased suutsid vahet vähendada, ei kujutanud nad endast suurt ohtu.

Võitjate resultatiivseim oli Orlando Johnson 23 punktiga, hispaanlasest mängujuht Joaquin Colom viskas 21 punkti ning andis koguni 15 korvisöötu. Kalev/Cramo kasuks tõi Demonte Harper 23 punkti ja 11 resultatiivset söötu, Vitali Ljutõtš lisas 20 silma. Kalev/Cramo järgmine mäng on 4. detsembril, kui sõidetakse külla Krasnojarski Jenisseile.

Unics jätkab Ühisliigas seitsme võidu ja ühe kaotusega teisel kohal, Kalev/Cramo on saanud kahe võidu kõrvale viis kaotust ning hoiab kümnendat positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles