Artur Pikk valiti Valgevenes ebaõnnestujate algkoosseisu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Pikk tuli oma debüüthooajal Valgevenes Borissovi BATE koosseisus ülekaalukalt riigi meistriks. Nüüd on mees alustamas Valgevene tippmeeskonna särgis oma teist hooaega.
Artur Pikk tuli oma debüüthooajal Valgevenes Borissovi BATE koosseisus ülekaalukalt riigi meistriks. Nüüd on mees alustamas Valgevene tippmeeskonna särgis oma teist hooaega. Foto: twitter

Valgevene väljaanne Pressball tegi kokkuvõtte sealsetest jalgpallimeistrivõistlustest ning kokku pandi võistkond mängijatest, kes ei suutnud sel hooajal ootusi täita ja valmistasid kokkuvõttes pettumuse. Vasakkaitsja kohale paigutati Borissovi BATE ridades palliv Eesti koondislane Artur Pikk.

Eesti koondislase kohta kirjutati, et hooaja alguses loodeti temast meest, kes suudaks väärikalt asendada Bundesliga tiimi Kölniga liitunud Filip Mladenovici. Väljaande hinnangul jäi Pikk sellest tasemest kaugele.

Veel lisati, et Pikk ei olnud sel hooajal sellisel tasemel mängija nagu meeskond eurosarjas osalemiseks vajas.

Vaata Pressballi tehtud valikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles