Viis teemanti süsteemses lihvimises

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katriin Saar ja Sofia Tšeklistova (vasakul) alistasid novembri alguses Tampere TATS Openi finaalis venelannad Maria Krupenina ja Anastasia Tihhonova.
Katriin Saar ja Sofia Tšeklistova (vasakul) alistasid novembri alguses Tampere TATS Openi finaalis venelannad Maria Krupenina ja Anastasia Tihhonova. Foto: tennis.ee

TENNIS. Kui Anett Kontaveidi, Kaia Kanepi või Jürgen Zopi nimed on Eesti spordisõbrale hästi teada, siis mõne aasta pärast saab loodetavasti üha enam kuulda uutest noortest tennisistidest, kes juba praegu on pannud asjatundjad endast rääkima. Eestis on peale kasvamas tulevikutähed, kelle arendamisele pööratakse suurt tähelepanu.

Kuigi andekaid noori on mitmes vanuseklassis, tasub Eesti Tenniseliidu peasekretäri Allar Hindi sõnul eriti silma peal hoida viiel noorel mängijahakatisel, kes kõik juhuslikult ühest aastakäigust (2002. aastal sündinud): Carol Plakk, Sofia Tšeklistova, Katriin Saar, Lissi Kubre ja Alexander Georg Mändma. «Tegu on omavanuste seas Euroopa tippu kuuluvate mängijatega, tüdrukud jõudsid nii Summer Cupi kui Winter Cupi finaalturniiril (Euroopa võistkondlikel tiitlivõistlustel – M. G.) kaheksa parema riigi sekka. See on saavutus, mida Eesti tennises igal aastal ei juhtu,» ütleb Hint.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles