Bolt soovib tõsimeeli jalgpalluriks saada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: SCANPIX

Üheksakordne olümpiavõitja Usain Bolt tahab pärast sprinterikarjääri lõpetamist jalgpalluriks saada. Eelmisel kuul treenis 29-aastane Jamaica kergejõustiklane Bundesliga suurklubiga Dortmundi Borussiaga. Pärast järgmise aasta Londoni MMi on tal täiesti tõsised plaanid oma jalgpalluriunistus teoks teha.

«Ma täitsa tõsiselt mõtlen sellele. Tahaksin mõnes klubis katsetel käia. Võiksin mängida kas ääreründaja või kesktormaja positsioonil. Saaksin seal oma kiirust kasutada. Usun, et oleksin päris hea,» ei jäänud Boltil enesekindlusest puudu.

Inglismaa meediaga suhelnud Boltilt küsiti, kuidas ta suudab pärast kõiki suuri võite jätkuvalt motiveeritud olla. «Ma sean endale alati eesmärgid ning hakkan neid siis püüdma. Möödunud olümpiamängud oli mingu kõige suurem eesmärk – tahtsin püsida kolmel olümpial järjest alistamatu. Sain sellega hakkama. Võib öelda, et just see eesmärk on mind aastate jooksul enim motiveerinud,» teatas Bolt, kes on täiesti kindel, et järgmine kergejõustikuhooaeg jääb talle viimaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles