Piltuudis: Coutinho valus vigastus mängus Sunderlandiga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho
Philippe Coutinho Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA Images

Liverpool võitis küll nädalavahetusel peetud liigamängu Sunderlandi vastu 2:0, kuid kaotas selle hooaja põhjal meeskonna ühe parima mängija Philippe Coutinho. Täna käis mees haiglas uuringutel.

Inglismaa meedia kirjutab, et Brasiilia koondislane Coutinho saabus haiglasse karkude ja suure kaitsva saapaga. Kanderaamiga väljakult minema viidud pallivõluri uuringute tulemusi pole veel avalikustatud.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp rääkis laupäeval, et ta on vigastuse tõsiduse suhtes optimistlik. «Ta oli veel eile suurtes valudes, peame uuringute tulemusi ootama, kuid arvan, et kõik saab korda. Samas ei ole ma praegu selles veel täiesti kindel,» ütles sakslane.

Liverpool mängib homme liigakarikas Leeds Unitediga ning tänu rohketele vigastustele ollakse raskes seisus. Vigastustega on väljas Coutinho, Adam Lallana ja Daniel Sturridge. Viimases mängus sai hoobi säärelihasesse Roberto Firmino, kes jättis ka meeskonna treeningu vahele. 

Pilt Coutinho valusast vigastusest:

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA Images
Philippe Coutinho / Lee Smith/REUTERS/Scanpix
Philippe Coutinho / Lee Smith/REUTERS/Scanpix Foto: Lee Smith/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles