Pohmellis Rosberg telesaates: võimalik, et mul on mäluaugud

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (keskel)
Nico Rosberg (keskel) Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

Pühapäeval vormel-1 maailmameistriks kroonitud Nico Rosberg astus Skype’i vahendusel üles telesaates «Circus HalliGalli». Selgus, et Rosbergil on endiselt pohmell ning ta ei mäleta tiitlipeost kõiki detaile.

«Kõigile on parem, kui minu nägu võimalikult vähe näha on,» tunnistas päikeseprille kandnud Rosberg. Seejärel võttis Rosberg saatejuhtide rõõmuks prillid siiski eest ning tema silmad olid tõesti väsinud olemisega. Lisaks oli esimest korda maailmameistriks kroonitud sakslase hääl veidi ära. «Võin kindlalt väita, et tulime eelmisel ööl ka pidutsemise maailmameistriks!»

Kui saatejuht uuris internetis levinud video kohta, kus Rosberg ühe basseini ääres lõbutses, siis kõlas imestunud vastus: «Täna hommikul basseini ääres? Mis seal toimus? Ma ei suuda meenutada. Võimalik, et mul on mäluaegud.»

Rosberg meenutas, et peol kuulati palju Die Toten Hoseni laulu «An Tagen wie diesen» ning see jääb alati talle MM-tiitlit meenutama. «Veel täna hommikul panime selle laulu peal.»

Sakslane jätkas: «Hakkan ühe enam mõistma, millega hakkama sain. See on hullumeelne. Mitte keegi ei saa mult enam seda ära võtta. Jään elu lõpuni maailmameistriks. Hullumeelne mõte.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles