Alla kukkunud lennuk sõidutas hiljuti Argentina koondise superstaare

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi kohtumises Brasiilia vastu
Lionel Messi kohtumises Brasiilia vastu Foto: Douglas Magno/AFP

Kolumbias kukkus alla reisilennuk, millega reisisid Brasiilia kõrgliigas mängiva Chapecoense klubi jalgpallurid ning hulk ajakirjanikke. Kohaliku raadiojaama andmetel oli sama lennuk mõne aja eest ka Argentina jalgpallikoondise teenistuses.

Argentina koondis kasutas täpselt sama lennukit, kui 16. novembril sõideti külla Brasiiliale. Pardal olid kõik Argentina superstaarid, teiste hulgas ka Lionel Messi. Hiljuti on selle lennukiga lennanud ka Venzueala koondis.

Mägises piirkonnas alla kukkunud lennuki pardal viibis 81 reisijat ning teiste hulgas lendasid Copa Sudamerica finaalmatšile Chapecoense klubi jalgpallurid. Esialgsetel andmetel kadus Boliiviast startinud lennuk radarilt Kolumbias ning kukkus veidi pärast keskööd alla mägises piirkonnas. Võimaliku õnnetuse põhjusena on meediast läbi käinud nii kehvad ilmastikuolud, tehniline rike kui ka bensiinivarude lõppemine.

Copa Sudaemrica karikaturniiri finaalis pidanuks Chapecoense kolmapäeval kohtuma Atletico Nacionaliga. Täna hommikul kinnitasid kohalikud jalgpallivõimud, et finaal jääb ära. Brasiilia kõrgliigas hoiab klubi 37 vooru järel 52 punktiga üheksandat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles