Raisma alustas mainekat tenniseturniiri kindla võiduga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: Erik Prozes

Eesti noortennisistid osalevad USAs mainekal Eddie Herri turniiril. Esimene võistluspäev oli edukas Kenneth Raismale, kes pääses teise ringi.

Kenneth Raisma vastaseks oli 17-aastane Francisco Bastias Argentinast, kes möödunud nädalal Yucatani Cupil jõudis veerandfinaali. Raisma võitis kindlalt 6:0, 6:2 ja teises ringis kohtub ta ameeriklase Danny Thomasega.

Maileen Nuudi kohtus Irina Cantos Siemersiga Saksamaalt. Mõlemad tüdrukud osalesid eelmisel nädalal Yucatan Cupil, üksikmängus jõudis 16-aastane sakslanna teise ringi ja paarismängus poolfinaali. Nuudi piirdus üksikmängus esimese ringiga, kuid paarismängus sai turniirivõidu. Nagu nädal tagasi, tuli ka seekord Nuudil esimeses ringis kaotus 1:6, 1:6.

Kristjan Tamm läks esimeses ringis vastamisi 17-aastase ameeriklase Sam Rifficega, kes paikneb maailmas juunioride arvestuses 38. kohal. Tamm andis korraliku lahingu, kuid kahjuks pidi otsustavas setis kaotusega leppima 7:6(4), 5:7, 4:6.

Raisma alustab täna paarismänguturniiri, seal on ta paariliseks Daniil Glinka. Esimeses ringis on nende vastaseks turniiri kuuenda paigutusega USA paar Oliver Crawford / Patrick Kypson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles