Kalev/Cramo uus keskmängija võib debüüdi teha juba täna

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cedric Simmons 2014. aastal Pireuse Olympiakose eest palli korvi surumas.
Cedric Simmons 2014. aastal Pireuse Olympiakose eest palli korvi surumas. Foto: THANASSIS STAVRAKIS/AP

Kalev/Cramo korvpalliklubi peatreener Alar Varrak ütles, et hiljuti meeskonna ridadesse värvatud keskmängija Cedric Simmons võib platsile tulla juba täna peetavas Eesti meistriliiga mängus Audentesega.

«Simmons on kohal ja võib-olla saab ta täna juba mõned mänguminutid ka kirja. Ta peab veel mõned meditsiinilised testid läbima, ilmselt selgub tema mängimine vahetult enne kohtumist,» kinnitas Varrak Postimehele. Matš peetakse kell 19.15 Audentese spordihoones.

206 cm pikkune Simmons valiti 2006. aasta NBA draft'i avaringi 15. valikuna. NBA-s jõudis Simmons kaasa teha kolm hooaega, kuuludes New Orleansi, Clevelandi, Chicago ja Sacramento meeskondade hingekirja.

Euroopa korvpalli seejärel liikunana leiab mehe teenituslehelt teiste klubide seas Madridi Estudiantese, Brindisi Eneli, Pireuse Olympiakose ja Tel Avivi Maccabi. Lisaks võttis mees endale Bulgaaria passi ning esindas Bulgaaria rahvusmeeskonda 2013. aasta EM-kvalifikatsiooniturniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles