Räikkönen astus Rosbergi kaitseks välja: ma ei saa tema kahtlejatest aru

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (keskel) ja Kimi Räikkönen, vasakul veel Lewis Hamilton.
Nico Rosberg (keskel) ja Kimi Räikkönen, vasakul veel Lewis Hamilton. Foto: Toru Hanai/Scanpix

Vormel-1 sarja sõitja Kimi Räikkönen kaitses oma konkurenti Nico Rosbergi, kes krooniti pühapäeval maailmameistriks.

Rosberg, kes tuli tänavu esmakordselt võitjaks, ei ole kõikide vormeliasjatundjate arvates maailmameistritiitlit väärt, sest kui sakslane võitis sel aastal üheksa etappi, siis tema tiimikaaslane Lewis Hamilton võidutses kümnel sõidul. Lisaks on Rosbergi kriitikud leidnud, et Hamilton pidi hooaja jooksul tegelema rohkemate tehniliste viperustega ning seega oleks Rosbergi tiitel teenitud justkui õnnega pooleks.

Tänavuse aasta kuuenda kohaga lõpetanud 2007. aasta maailmameister Räikkönen aga kriitikute arvamust ei jaga ning astus Rosbergi kaitseks välja. «Ta kogus rohkem punkte ja ma ei saa aru, mis mõttes ta seda ei väärinud,» teatas Räikkönen. «Neil (Rosbergil ja Hamiltonil) oli sama masin ja tema sai sellega paremuse tulemuse, seega aus värk. Ta oli sel aastal parem - nii lihtne see oligi,» lisas soomlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles