Südantmurdev video: lennuõnnetuses hukkunud Brasiilia jalgpallur pidi saama isaks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiaguinho(paremal).
Tiaguinho(paremal). Foto: Paulo Whitaker/Reuters/Scanpix

Eile rabas maailma uudis lennuõnnetust, millesse sattus Brasiilia jalgpalliklubi Chapecoense vedanud õhusõiduk. Lennuõnnetuses hukkunud jalgpalluri Tiaguinho lähedased postitasid õnnetuse järel internetti video, kust selgub, et 22-aastane ründaja oleks peagi saanud isaks.

Videos on näha, et Tiaguinho istus hotellis põrandal, kui tema juurde saabusid tiimikaaslased, kellel oli kaasas kingitus jalgpalluri abikaasalt Grazielelt. Kingituse sees oli kiri, mida lugedes sai ta teada, et ta saab poja isaks. Sellele järgnes juba ühine rõõmustamine ja tants.

Video on filmitud ainult nädal aega tagasi. Õnnetuse järel soovisid Tiaguinho lähedased jagada mängumehe toonast rõõmu kogu maailmaga.

BBC teatel oli lennukis kokku 77 inimest, kes olid kõik teel Copa Sudamericana finaalmängule (Euroopa mõistes Euroopa liiga finaalile). Lennuk kukkus alla Kolumbias.

Viimastel andmetel jäi ellu kuus inimest, kellest kolm on jalgpallurid. Esmalt leiti elusalt ka väravavaht Marcos Padilha, kuid tema suri hiljem haiglas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles