Liverpool Echo: Klavanile ei saa teha ühtegi etteheidet

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan heitlemas Leeds Unitedi mängumehe Souleymane Doukaraga.
Ragnar Klavan heitlemas Leeds Unitedi mängumehe Souleymane Doukaraga. Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi tegemistel pingsalt silma peal hoidev väljaanne Liverpool Echo vaatas meeskonna eilse liigakarika veerandfinaali (Liverpool alistas 2:0 Leeds Unitedi) järel taas mängijate tegemistele otsa ning jagas hindeid.

Klavani sooritust hinnati hindega 7. Kõrgema skoori teenisid ainult Trent Alexander-Arnold (8) ning Liverpooli läbi aegade noorimaks väravalööjaks kerkinud Ben Woodburn (10).

Sarnaselt Klavanile teenisid hindeks 7 veel tema keskkaitsepartner Lucas Leiva, väravavaht Simon Mignolet, poolkaitsja Ovie Ejaria ning ründaja Divock Origi.

Hinde 6 teenisid Kevin Stewart, Georginio Wijnaldum, Emre Can ning Sadio Mane. Kõige madalamalt hinnati äärekaitsjat Alberto Morenot, kes sai kirja 5.

«Ta oli stoiline nagu nad ongi, eestlane. Tema esituse kohta ei saa teha ühtegi etteheidet, kuid lõpus olid Leedsil mõned võimalused,» kirjutas Liverpool Echo Klavani kohta.

Kiita sai ka samuti keskkaitses mänginud Lucas Leiva. «Palliga hea, loeb mängu hästi ja võidab hästi peapalle. Näeb välja nagu naturaalne keskkaitsja,» märgiti Leiva kohta.

Liverpoolil seisab järgmine kohtumine ees juba pühapäeval, kui Premier League’i matšis minnakse võõrsil vastamisi Bournemouthiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles