Norralased muretsevad Mikkelseni pärast, Latvala murdus vaimselt

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Mikkelsen tähistamas esikohta Austraalia rallil.
Andreas Mikkelsen tähistamas esikohta Austraalia rallil. Foto: WILLIAM WEST/AFP/Scanpix

Autoralli MM-sarjas oodatakse pingsalt uudiseid seoses Sebastien Ogieriga. Samal ajal hakkab aina selgemaks saama, et Jari-Matti Latvala hakkab kihutama Toyotas ning norralased muretsevad Andreas Mikkelseni tuleviku pärast.

Karjääri jooksul kolmel korral MM-sarja kokkuvõttes teisena lõpetanud Latvala tunnistas intervjuus Autospordile, et tänavune 6. koht oli tema jaoks pettumus ja ebaõnnestunud hooaja alguse järel kukkus ta vaimselt kokku.

«Olen olnud mitmel korral MM-sarjas kokkuvõttes teine ja tahtsin sel korral nii väga võita. Kui mul oli hooaja alguses probleeme, siis tundusin, et kõik kordub taas. Minu motivatsioon kukkus lihtsalt kokku,» tunnistas soomlane, kelle hooaja rikkusid avariid ja tehnilised probleemid.

«Kui sellised asjad juhtuvad, siis kõik negatiivsed asjad kuhjuvad. Sellisel juhul on poole hooaja peal selge, et uue võimaluse ootamiseks tuleb oodata veel pool aastat,» lisas Latvala. «Nüüd on minu esmaseks eesmärgiks leida töökoht.»

Kui Ogieri tuleviku üle spekuleeritakse pidevalt ja Latvalat seostatakse tugevalt Toyotaga, siis Norra meedia muretseb kolmel viimasel hooajal kokkuvõttes kolmandana lõpetanud Andreas Mikkelseni tuleviku pärast.

Mikkelseni tuleviku osas ei ole praegu liikvel ühtegi kindlat spekulatsiooni ja see teeb sealse ajakirjanduse murelikuks. Töökohata on ka teine Norra tippsõitja Mads Östberg. Tänavu M-Spordis kihutanud Östberg peaks kõikide eelduste kohaselt sõitma hakkama eratiimis Adapta. Vähemalt sellele viitavad viimatised spekulatsioonid.

Samas on selge, et endiselt on täitmata kohad ka DMACKi tiimis.

Volkswageni tänavuse hooaja piloodid Andreas Mikkelsen (vasakult), Sebastien Ogier ja Jari Matti Latvala. / Scanpix
Volkswageni tänavuse hooaja piloodid Andreas Mikkelsen (vasakult), Sebastien Ogier ja Jari Matti Latvala. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles