Rosberg: Hamilton on üks parimatest, kuid ta ei ole minu sõber

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmameister Nico Rosberg külastamas sünnilinna Wiesbadenit.
Maailmameister Nico Rosberg külastamas sünnilinna Wiesbadenit. Foto: RALPH ORLOWSKI/REUTERS/Scanpix

Värske vormel-1 sarja maailmameister Nico Rosberg külastas täna oma sünnilinna Wiesbadenit ning jagas seal muljeid ka seoses tiimikaaslase Lewis Hamiltoniga. Rosbergi sõnul on Hamilton läbi aegade üks paremaid piloote, kuid tegemist ei ole tema sõbraga.

«Lewis on läbi aegade üks paremaid. Ta seab kõigile ette kõrged standardid,» sõnas Rosberg Reutersi vahendusel.

Pärast pühapäevast Abu Dhabi etappi oli näha, et enne autasustamist vältisid lapsepõlvesõbrad omavahel silmsidet ning ka sõbralik käepigistus jäi ära.

«Meie vahel on asjad alati keerulised. Oleme samas meeskonnas ning võitleme omavahel tiitlite eest,» lisas Rosberg, et praegu on sõprussuhetest raske rääkida. «Tegelikult on üsna keeruline hoida häid suhteid. Kui olime väiksed, siis olime parimad sõbrad. Me vähemalt respekteerime praegu teineteist. See aitab natuke.»

Rosberg tunnistas, et kaotada on alati raske. «Ma ei tea, mida ta praegu tunneb, kuid tean, mida ma tundsin 2014. ja 2015. aastal (mõlemal juhul lõpetas Rosberg hooaja Hamiltoni järel teisena).»

#TeamNR6

A photo posted by NICO ROSBERG (@nicorosberg) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles