Alaver: Veerpalust võib saada treener

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaver.
Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaver. Foto: Raigo Pajula

Eesti suusakoondise peatreeneri Mati Alaveri arvates on tippspordiga lõpparve teinud suusatamise olümpiavõitjas Andrus Veerpalus ainest asuda treeneritööle.

«Kindlasti on treeneritöö tema tulevikus üks võimalusi, teine variant oleks tegelemine ettevõtlusega. Viimastel aastatele on ta Karupesa hotellis selles vallas kätt proovinud,» rääkis Alaver.

Samas ei osanud Alaver öelda, kas 40-aastane mees oleks valmis asuma Eesti koondise etteotsa. Juhul kui Alaver ise lahkub pärast käesolevat hooaega Venemaale, jääb see ametikoht vabaks. «Koondise juhendamise kohta ei julge ma veel midagi öelda. Eks tulevik toob selles suhtes selgust,» lausus ta.  

Oslo MMil osalemisest loobumise ja tippspordist lahkumise otsuse langetasid Veerpalu ja Alaver koos. «Otsust oli lihtne teha, põhimõtteliselt oli see juba eile valmis,» tõdes Alaver. «Kui sportlane on 40-aastane, võib selline asi juhtuda iga hetk.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles