West Hami sipleb Islandi majanduskriisi tõttu raskustes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bjorgolfur Gudmundsson lahkus panga juhatusest.
Bjorgolfur Gudmundsson lahkus panga juhatusest. Foto: AP / Scanpix

West Ham kardab rohkem kui 100 miljoni naela suurust musta auku, kuna Islandi valitsus sundis klubi omanikkku Bjorgolfur Gudmundssoni tagasi astuma Landsbanki juhatuse esimehe kohalt.

Gudmundsson, kes oli ühtlasi ka Islandi suuruselt teise panga suurim aktsionär, on Sportsmaili andmetel valitsuse surve all, et mees aitaks vara kodumaale toomisega päästa riigi halvatud majandust.

Islandi valitsus tunnistas eile õhtul, et nad on rahvusliku laostumise äärel ning Gudmundsson, kes ostis West Hami 2006. aastal 85 miljoni naela eest, on juba nõus kuulama pakkumisi klubi eest.

Uuele treenerile Gianfranco Zolale anti korraldus, et ta peab müüma mõned mängijad, kui jaanuaris klubi uuesti üles ehitama hakatakse.

Hammersi aseesimees Asgeir Fridgeirsson kinnitas kuuldusi raskustest. «Gudmundssonil pole kavatsust praegu enam klubisse investeerida. Ta on klubi alla pannud juba 30 miljonit naela. Meil on väga suur klubi ning treener tunneb, et pole otstarbekas meeskonnas 35 mängijat hoida,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles