Siim-Sander Vene oli hoos ja Nižni Novgorod pääses Eurocupil edasi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (vasakul) on kindlalt Nižni Novgorodi põhitegijate seas.
Siim-Sander Vene (vasakul) on kindlalt Nižni Novgorodi põhitegijate seas. Foto: BC Nižni Novgorod / Facebook

Eesti korvpalluri Siim-Sander Vene koduklubi Nižni Novgorod alistas tugevuselt teises eurosarjas Eurocupil koduväljakul Panevežyse Lietkabelise 91:89. Ülimalt tasavägise kohtumise teine ja kolmas veerandaeg jäid viiki, esimese ja viimase perioodi võitis Nižni Novgorod ühe punktiga.

Vene arvele jäi hea tabavuse juures 16 punkti, kuus lauapalli ja kaks resultatiivset söötu.  Vene panus oli märgatav ka otsustavatel hetkedel, kui ta viskas kolm ja kaks minutit enne lõppu vajalikud korvid, mis Nižni Novgorodi kaotusseisust välja aitasid.

Nižni Novgorodi resultatiivseim oli Ivan Strebkov 31 punktiga, kaotajate poolelt vastasid Simas Galdikas ja Ben Madgen 20 silmaga.

Nii Lietkabelisel kui Nižni Novgorodil on nüüd koos kolm võitu ja kolm kaotust ja mõlemad pääsevad kindlasti 16 parema hulka. Igast alagrupist langeb välja vaid viimane meeskond, kelleks on A-grupi puhul võiduta jätkav Skopje MZT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles