PSG ja Nice ennast ehmatada ei lasknud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PSG mängijad.
PSG mängijad. Foto: MICHEL EULER/Scanpix

Prantsusmaa jalgpalli kõrgliiga mängudevoor mängiti seekord nädala sees. Üleeilse Monaco komistamise kasutasid lähikonkurendid Paris Saint-Germain ja Nice osavalt ära.

Tiitlikaitsja PSG mängis koduväljakul üle Angersi skooriga 2:0. Taas kerkis liigatabeli tippu Nice, kes alistas Younes Belhanda viiendeda minuti väravast Guingampi, vahendas Soccernet.ee.

Kõige väravaterohkemas mängus lustis Lyoni Olympique, kes purustas Nantesi koguni 6:0, võidupunktid teenisid tabelisse veel Nancy ja Toulouse, kes alistasid vastavalt Metzi ja Montpellieri. Viigisadamasse tüürisid kaks kohtumist: Bastia mängis koduväljakul 1:1 viiki Bordeaux'ga ning Saint-Etienne'is ei suutnud parimat selgitada kohalik meeskond ja Marseille Olympique.

Kolm meeskonda on ennast teistelt eest ära rebinud: Nice juhib tabelit 36 punktiga, PSG jääb maha ühega ning Monacol on kirjas 33 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles