Galerii: Kalev/Cramo ei jätnud esimese kaotuse saanud Tartule mingit võimalust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpalli meistriliigas kohtusid igipõlised rivaalid BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool - täna jäi Saku suurhallis peetud matšis kindlalt peale Kalev/Cramo skooriga 86:63. Liidrina jätkavale Tartule oli see meistriliigas sel hooajal alles esimeseks kaotuseks, Kalev tõusis 10 võidu ja kolme kaotusega teiseks.

Kalevi resultatiivseim oli 18 punktiga Demonte Harper, Sten Sokk lisas 13 punkti. Janari Jõesaar vastas Tartu poolt 16 silmaga. Kalev/Cramo andis meeskonna peale koguni 20 resultatiivset söötu Tartu kaheksa vastu, aga kaotas lauavõitluse 35:36. KOGU STATISTIKA.

Enne mängu: Kalev/Cramo ja Tartu on sel hooajal kohtunud ühe korra, kui Tartus jäid 77:76 peal võõrustajad. Sealjuures tuldi välja koguni 19-punktilisest kaotusseisust.

Võrreldes toonase matšiga on Kalev/Cramost lahkunud Janar Soo, kes siirdus just Tartu ridadesse. Lisaks on kalevlased tsentri Robert Upshaw välja vahetanud Cedric Simmonsi vastu, kes tegi debüüdi teisipäeval, kui viskas Audentese vastu kuus punkti.

Täna võib Kalev/Cramo eest debüüdi teha ka 17-aastane Matthias Tass, kes saadi lõpuks Prantsusmaa klubist Limoges't kätte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles