Eesti Suusaliit lubab Kilbi täna Lillehammeri sprindivõistluse starti

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kilp
Marko Kilp Foto: Margus Ansu

SUUSATAMINE. Esimesel MK-etapil suusasprindis 13. koha saanud Marko Kilp võis eile õhtul rahuliku südamega täna Lillehammeris peetavaks võistluseks valmistuda. Kuigi Team Haanja liikmed – teiste seas ka Kilp – pole Eesti Suusaliiduga viimase nõutud lepingut allkirjastanud, ei tehta tema võistlemisele takistusi. 

«Need Eesti suusatajad, kes on Lillehammeris kohal, saavad võistelda,» kinnitas suusaliidu president Andreas Laane. «Viimastel päevadel on suusaliidu ja Team Haanja vahel olnud hea kontakt. Las mehed teevad nüüd oma sõidud ära, siis saame lepinguga edasi tegeleda.»

Seega andis suusaliit juba teist korda sportlastele järele. Nädal tagasi lubati lepingu allkirjastamisest keeldunud sportlased juhatuse otsusega MK-sarja avaetapile, nüüd võidutses terve mõistus ka teisel etapil osalemise otsust langetades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles