Madridi Real sai Istanbulis valusa kaotuse

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Istanbuli Fenerbahce korvialune jõud Jan Vesely.
Istanbuli Fenerbahce korvialune jõud Jan Vesely. Foto: LOUISA GOULIAMAKI/AFP

Korvpalli Euroliiga 10. vooru põnevuskohtumises läksid Istanbulis vastamisi sealne Fenerbahce ja tunamullune meister Madridi Real. Tasavägises heitluses jäi lõpuks peale kevadine finalist Fenerbahce 78:77.

Ka viimasele rünnakule mindi viigiseisult 77:77. Esmalt sai proovida Reali staar Sergio Llull, aga tema kahepunktivise ei tabanud. Siis tegi Jaycee Carroll 1,7 sekundit enne lõppu vea Fenerbahce ameeriklasest ääremängijale James Nunnallyle, kes tabas kahest vabaviskest ühe. Carroll jõudis teele saata veel ülikauge kolmese, aga see sihtmärki ei tabanud.

Nunnally oligi lõpuks Istanbuli klubi resultatiivseim 18 punktiga, Ekpe Udoh' arvele jäi 14 punkti ja 10 lauapalli, Jan Vesely ja Kostas Sloukas viskasid mõlemad 11 silma. Reali vastas Anthony Randolph 16 punktiga, Llull viskas 14 punkti ja andis kaheksa resultatiivset söötu.

Nii Realil kui Fenerbahcel on kogutud seitse võitu ja kolm kaotust. Neist eespool on vaid Moskva CSKA kaheksa võidu ja ühe kaotusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles