Alar Varrak: mul on 15-aastasest Kerr Kriisast väga kahju

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpalli meistriliigas kohtusid igipõlised rivaalid BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool - täna jäi Saku suurhallis peetud matšis kindlalt peale Kalev/Cramo skooriga 86:63. Liidrina jätkavale Tartule oli see meistriliigas sel hooajal alles esimeseks kaotuseks, Kalev tõusis 10 võidu ja kolme kaotusega teiseks.

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak tunnistas, et kaks meeskonda polnud täna võrdses seisus. Kui Kalev/Cramol oli puudu ainult Gregor Arbet, siis tunudvalt õhukesema koosseisuga Tartul jäi mängust eemale Tanel Sokk ja juba kohtumise alguses vigastas põlve Janar Soo. Seega pidi Tartu loots Gert Kullamäe platsile saatma vaid 15-aastase Kerr Kriisa, kes on praegu Valgas mängiva Valmo Kriisa poeg.

«Meil pole põhjust rusikaga vastu rinda taguda, murranguhetk toimus siis, kui 15-aastane Kerr oli platsil. Kerrist on väga kahju, ma olen teda lasteaiapoisina ise treeninud. Ta jäi lolli olukorda, sest meil oli võitu vaja ja ei saanud sellele mõelda, Martin (Martin Dorbek – M. G.) karistas ta ära,» ütles peatreener.

Varrak oli nõus, et neil on võrreldes tartlastega pikem pink, mis lubas kogu kohtumise vältel intensiivsust üleval hoida. Tasemevahet ta kahe meeskonna vahel ei näe. «Tartu pole ju halb, koondise mängijad, paar head välismaalast, see vahe ei ole üldse suur. Täpselt nagu meil VTB ühisliigas: heal päeval võib Tartu meid võita nagu meie seal.»

Vaata lisaks videost, kuidas hindas Varrak uue tsentsi Cedric Simmonsi esitust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles