Gert Kullamäe: meie leedulasel jooksis juhe täiesti kokku

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpalli meistriliigas kohtusid igipõlised rivaalid BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool - täna jäi Saku suurhallis peetud matšis kindlalt peale Kalev/Cramo skooriga 86:63. Liidrina jätkavale Tartule oli see meistriliigas sel hooajal alles esimeseks kaotuseks, Kalev tõusis 10 võidu ja kolme kaotusega teiseks.

Tartlaste peareener Gert Kullamäe sõnul oli neile külm dušš mängujuhi Tanel Soku haigus, mis jättis ta tänasest kohtumisest eemale. Lisaks sai matši alguses vigastada Janar Soo ja Kullamäe oli sunnitud platsile saatma Valmo Kriisa poja, kõigest 15-aastase Kerr Kriisa.

Taneli haigus tuli meile eile õhtul trennis halva üllatusena. Siis otsustasin Kerri tuua ja tema sai hea kooli. Ma võin käsi südamel öelda, et tulime siia ja mõtlesime ainult võidust, 29 minutit ka võitlesime,» kinnitas juhendaja.

«Soku haigus, Soo vigastus, Milkal jooksis juhe täiesti kokku, Kerr sattus sabinasse. Sellist halba külma dušši oli täna palju. Ja Eesti liigas saime alles esimese kaotuse.»

Vaata lisaks videost, kas Tartu suudab sel hooajal Kullamäe arvates Kalev/Cramole konkurentsi pakkuda või mitte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles