Video: Venemaa raudvara viimase sekundi vise päästis Moskva CSKA

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Fridzon.
Vitali Fridzon. Foto: Anton Novoderezhkin/Anton Novoderezhkin/TASS

Korvpalli Euroliigas sai tabeliliider ja tiitlikaitsja Moskva CSKA kirja üheksanda võidu, kui võõrsil alistati Bambergi Brose Baskets 90:88.

CSKA oli poolajaks ees 41:30, aga Bamberg tuli kolmanda veerandajaga järgi ja viimastel minutitel oldi pigem ise võidule lähemal. Otsustav rünnak jäi viigisseisul 88:88 siiski CSKA-le ja kuigi Miloš Teodosic sai esimesel üritusel kulbi, siis pall jäi endiselt Moskva meeskonnale. Teodosic leidis kiirelt Vitaly Fridzoni, kelle keskpositsioonivise tõi koos lõpusireeniga CSKA-le magusa võidu.

Võitjate resultatiivseim oli oodatult Teodosic, kes tabas seitse kaugviset ja kogus 31 punkti. Lisaks andis ta kaaslastele kaheksa resultatiivset söötu. Andrei Vorontsevitš abistas teda 15 punktiga. Bambergile tõi Nicolo Melli 26 punkti, Daniel Theis lisas 19 silma.

Teises samal ajal peetud kohtumises võitis Istanbuli Anadolu Efes võõrsil 86:77 Tel Avivi Maccabit. Anadolu Efesile tõi Derrick Brown 22 punkti, Maccabi poolt vastasid Maik Zirbes ja Devin Smith 13 punktiga.

Moskva CSKA jätkab Euroliigas üheksa võidu ja ühe kaotusega kindla liidrina, järgnevad Madridi Real ning Istanbuli Fenerbahce võrdselt seitsme võidu ja kolme kaotusega. VAATA KOGU TABELISEISU SIIT!

Vitali Fridzoni võiduvise:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles