Marko Kilp sai Lillehammeris 25. koha, võit läks Rootsi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kilp.
Marko Kilp. Foto: NordicFocus

Lillehammeris tehti täna algust aasta teise murdmaasuusatamise MK-etapiga ning kavas oli klassikasprint. Hea esituse tegi kvalifikatsioonis Marko Kilp, kes kaotas parimat aega näidanud Calle Halfvarssonile 9,07 sekundiga ja sai üheksanda koha, mis kindlustas pääsu veerandfinaali. Mees mehe vastu võitluses jäi Kilp oma veerandfinaalis aga viimaseks ning poolfinaali ei jõudnud. Lõpuks sai eestlane kirja 25. koha. 

Finaalis oli taas parim Hafvarsson, kes edestas napilt norralast Emil Iverseni. Kolmanda koha sai rootslane Teodor Peterson ja neljas oli soomlane Iivo Niskanen.

Raido Ränkel kaotas kvalifikatsioonis parimat aega näidanud Halfvarssonile 13 sekundit ning tema lõppkohaks jäi täna 34., pääs veerandfinaali jäi vähem kui poole sekundi kaugusele. Karel Tammjärv kaotas Halfvarssonile 22,64 sekundiga ja sai lõpuks kirja 78. koha.

Märksõnad

Tagasi üles