Haye unistab endiselt kordusmatšist Klitškoga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye (vasakul) ja Vladimir Klitško
David Haye (vasakul) ja Vladimir Klitško Foto: SCANPIX

Poksimaailm ootab pikisilmi Vladimir Klitško ja Anthony Joshua duelli, mis peaks toimuma järgmisel kevadel. David Haye vaatab samal ajal juba kaugemasse tulevikku ja unistab võimalusest Klitškole kunagise kaotuse eest kätte maksta.

10. detsembril kohtub Joshua Manchesteris Eric Molinaga ning poksiringi äärde lähevad asja jälgima ka Haye ja Klitško. Haye ütles Sky Sportsile, et kui Klitško peaks kevadel Joshuast jagu saama, siis tahab tema omakorda Klitškoga poksida. «Meie kordusmatšist võib saada poksiajaloo üks suuremaid,» teatas Haye.

Klitško ja Haye senine ainus matš toimus 2011. aastal Saksamaal ning toona jäi kohtunike otsusega peale Klitško. Haye kaotas ukrainlasele WBA meistrivöö.

Hiljem on kordusmatš korduvalt teemaks olnud, kuid väidetavalt on just Klitško sellele pidurit tõmmanud. Nüüd arvatakse, et karjääri lõpu eel kuluks ukrainlasele ära üks poksilahing, kus mängus oleks tõeliselt suured summad.

Pärast kaotust Klitškole on Haye poksinud kolm korda ja alistanud Derek Chisora, Mark de Mori ja Arnold Gjergjaj.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles