Raisma võitleb koha eest maineka turniiri poolfinaalis

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: tennis.ee

USAs mainekal Eddie Herri nime kandval turniiril osalevatest Eesti noortennisistidest on võistlustulle jäänud vaid Kenneth Raisma.

Raisma sai esimeses ringis kindlalt jagu argentiinlasest Francisco Bastiasest, teises ringis alistas ta ameeriklase Danny Thomase otsustavas setis 4:6, 6:3, 6:2. Kolmandas ringis tuli Raismal vastamisi minna 17-aastase prantslasega Constantin Kouzmine Bittouniga ning ka selle mängu võitis Raisma pärast avaseti kaotust 2:6, 6:2, 6:4. Tänases veerandfinaalis on tema vastaseks 16-aastane ameeriklane Lukas Greif, kes sai turniirile vabapääsmega.

Ülejäänud eestlased on konkurentsist pudenenud. Maileen Nuudi kaotas üksikmängus esimeses ringis Irina Cantos Siemersile Saksamaalt ja Kristjan Tamm tunnistas otsustavas setis ameeriklase Sam Riffice paremust. Paarismängus said Raisma ja Daniil Glinka teises ringis prantslase Maxence Broville ja rumeenlase Vlad Andrei Dancu käest kirja kaotuse 3.6, 2.6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles