Griezmann jahib koos Ronaldo ja Messiga aasta parima mängija tiitlit

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann ning Lionel Messi.
Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann ning Lionel Messi. Foto: LLUIS GENE/Scanpix

Rahvusvaheline Jalgpalliliit (FIFA) teatas täna kolmemehelise nimekirja, kellest valitakse lõppeva aasta parim jalgpallur.

Viimaste aastate parimad mängijad Lionel Messi ning Cristiano Ronaldo on nimekirjas ka sel aastal. Neist esimene aitas Argentina koondise Copa America finaali, kus kaotati Tšiilile, ja vedas Barcelona Hispaania kõrgliiga võitjaks. Ronaldo tuli suvel peetud EMil Portugali koondisega Euroopa meistriks ja krooniti Madridi Realiga ka Meistrite liiga võitjaks. Kolmanda mehena kandideerib kahe kange kõrval FIFA parima mängija auhinnale tänavu Antoine Griezmann, kes paistis EMil silma heade esitustega Prantsusmaa eest.

Aasta parimaks treeneriks kandideerivad Claudio Ranieri (Leicester City), Fernando Santos (Portugali koondis) ja Zinedine Zidane (Madridi Real).

Aasta parimaks naisjalgpalluriks kandideerivad sakslanna Melanie Behringer, eelmisel aastal võitnud ameeriklanna Carli Lloyd ja viiekordne võitja brasiillanna Marta.

Võitjad kuulutatakse välja 9. jaanuaril toimuval pidulikul galal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles