Hamilton: Rosbergi otsus ei tulnud mulle üllatusena

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: MOHAMMED AL-SHAIKH/Scanpix

F1 sarjas Mercedese meeskonnas sõitev Lewis Hamilton ütles, et tiimikaaslase Nico Rosbergi karjäärist loobumise otsus ei tulnud tema jaoks üllatusena.

Alles eelmisel pühapäeval esmakordselt vormel-1 maailmameistriks kroonitud Rosberg šokeeris täna vormelisõpru pommuudisega, et lõpetab karjääri ning Mercedes otsib tema asemele uue sõitja. Hamilton, kes on viimased hooajad just Rosbergiga pidanud tuliseid lahinguid, ütles sakslase otsuse kohta, et teda see ei üllata.

«Ma olen ilmselt ainuke inimene, kes pole üllatunud, aga seda seetõttu, et tunnen teda juba väga pikalt,» rääkis Hamilton.

«See on meie karjääride 18 aasta jooksul esimene kord, kui ta on mind võitnud, seega ei ole üllatav, et ta otsustas nüüd lõpetada. Aga tal on samas ka perekond, kellele keskenduda, ja F1 võtab ikkagi väga palju aega ära. Alustasime võidusõitmisega, kui olime 13-aastased, ja rääkisime alati maailmameistriks tulemisest. Kui ma Mercedese meeskonnaga ühinesin, oli Nico juba seal ning see oli taas üks asi, millest olime väikestena juba rääkinud. Ilma temata saab olema väga-väga imelik ja on kurb, et teda järgmisel aastal enam meeskonnas pole. Vormel-1 kui spordiala hakkab temast puudust tundma,» lisas Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles