Rosberg teavitas Hamiltoni isiklikult oma lõpetamisotsusest

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Nico Rosberg, kes teatas täna oma vormel-1 karjääri lõpetamisest, selgitas uudise järel, et enne avalikkuse teavitamist rääkis ta oma otsusest eraldi tiimikaaslasele Lewis Hamiltonile.

Mercedeses sõitvad Rosberg ja Hamilton on viimasel kolmel hooajal pidanud armutut võitlust võidusõiduradadel ja sageli ka väljaspool. Kui sakslane langetas otsuse oma karjääri lõpetamisest, rääkis ta sellest eraldi ka oma tulisele rivaalile.

«Ütlesin Lewisile seda enne isiklikult, see on õige viis, kuidas käituda. Meil on olnud nii palju omavahelisi lahinguid ja teravaid momente, seega arvasin, et oleks õige talle oma otsusest teada anda, eriti pärast tema eelmise päeva väga lahket postitust,» rääkis Rosberg, kes viitas briti sõitja Instagrami pildile. Nimelt postitas Hamilton oma kontole foto, mille allkirjas seisis nii: «Ütlesime omal ajal, et saame mõlemad maailmameistriteks, ja nüüd me olemegi! Õnnitlused, Nico, sa tegid kõik, mis maailmameister pidi tegema. Oled selle igati ära teeninud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles