Endine tiimiomanik käis välja põhjuse, miks Rosberg karjääri lõpetas

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone (vasakul) koos Eddie Jordaniga.
Bernie Ecclestone (vasakul) koos Eddie Jordaniga. Foto: OLI SCARFF/AFP

Kunagise vormel-1 meeskonna Jordani omanik Eddie Jordan ütles usutluses BBC-le, et värskelt vormel-1 sarja maailmameistriks tulnud Nico Rosbergi otsus karjäärile joon alla tõmmata tulenes Lewis Hamiltoni eelistamisest Mercedese meeskonna sees.
 

«Rosberg arvas ilmselt, et Mercedese tiim oli liiga palju Hamiltoni poolel. Ma ei usu, et Mercedes oli tegelikult kallutatud, aga Rosbergi hinnangul oli. Ta arvas, et meeskonna juhid on võimetud Hamiltoni korrale kutsuma ja näitasid üles jõuetust. Hamiltoni üleolevat suhtumist näitas ka lõppenud hooaja viimane etapp Abu Dhabis,» rääkis 68-aastane Jordan.

Jordan lisas, et Rosbergi üllatavale otsusele aitas kaasa ka see, et Hamilton on temast tegelikult kiirem ja võimekam vormelisõitja. «Kui Hamilton poleks nii tugev, oleks Rosberg suure tõenäosusega jätkanud. Siis oleks ta saanud kogu sarja domineerida ja teist korda maailmameistriks tulla. Aga tegelikult teab ta väga hästi, et Hamilton tuleb tagasi tugevamana ja näljasemana kui sel hooajal,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles