Postimehe otsepilt: Tartu jätkab Balti liigas võitmatuna

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas jätkab ilma ühegi kaotuseta Tartu Bigbank, kes täna oli kodus 3:1 üle Ozolniekist. Kui avageimi kaotas Tartu 21:21, siis kolm järgmist võideti 25:15, 25:22 ja 25:18. Tartu on võitnud kõik senipeetud üheksa Balti liiga matši.

Enne mängu: Tartu alistas kolmapäevases karikamängus Selver Tallinna, ent kuldse geimi kaotus jättis Emajõelinna klubi siiski finaalist eemale. Nüüd asutakse kaitsma oma seitsmemängulist võiduseeriat.

Esmalt tuleb vastu RTU/Robežsardze ja siis sarjas viimased neli matši võitnud Poliurs/Ozolnieki. Eelmisel nädalal lõpetasid lätlased kodusaalis Selveri võiduseeria, lisaks on näidatud head minekut Läti karikasarjas.

«Liigas oleme püsinud kaotuseta ja sama rida soovime nädalavahetusel jätkata. Riia ja Ozolnieki meeskonnad on kahvatu hooaja alguse järel taas oma tavapärast mänguvormi leidmas ning hoolimata sellest, et tunneme ennast kodusaalis enesekindlalt, me neid alahinnata ei kavatse. Oleme senise hooaja parimas füüsilises ja mängulises vormis ning eelkõige on meie jaoks määrava tähtsusega, kuidas suudame pärast pingelist karikavõistlust ennast taas mentaalselt mobiliseerida ja oma mängule keskenduda,» sõnas Tartu meeskonna juhendaja Oliver Lüütsepp Volley.ee-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles