Lehtla tegi korraliku tõusu, kuid punktikohast jäi napilt puudu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla.
Kadri Lehtla. Foto: Kristjan Teedema

Östersundis peetaval laskesuusatamise MK-etapil võidutses naiste 10 km jälitussõidus tšehhitar Gabriela Koukalova. Parima eestlannana võitles Kadri Lehtla ka punktikoha eest, kuid jäi lõpuks napilt siiski punktidest ilma.

Teiseks tuli täna sakslanna Laura Dahlmeier, kes kaotas ühel lasul eksinud Koukalovale 8,4 sekundiga. Dahlmeier pidi täna sõitma kaks trahviringi.

Kolmandaks tuli itaallanna Dorothea Wierer. Itaallanna läbis kõik neli tiiru puhaste paberitega, kaotust võitjale kogunes 21,4 sekundit.

Eestlannadest oli punktikohale lähedal Kadri Lehtla. Tänast sõitu 57. kohalt alustanud Lehtla eksis ühel lasul ja tõusis lõpuks 44. kohale (+4.21,6). Punktikohast jäi puudu alla kümne sekundi.

Teise eestlannana jälitussõitu pääsenud Johanna Talihärm eksis neljal lasul ja sai kokkuvõttes 55. koha (võistlust alustas ta samuti 55. kohalt). Talihärm kaotas võitjale 6.07,8ga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles