Tobreluts: teravusest jääb puudu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tobreluts.
Indrek Tobreluts. Foto: Tairo Lutter

Östersundi laskesuusatamise MK-etapil on eestlaste sõidud selleks korraks sõidetud. Ainsa eestlasena jõudis Rootsis punktikohale Kauri Kõiv, kes saavutas individuaaldistantsil 21. koha. Eesti koondise lasketreener Indrek Tobreluts tunnistas, et järgmisel etappidel üritatakse juba rohkem sportlastest välja pigistada.

«Nagu ikka spordis, oli ka meil nii head kui mitte nii head. Kauri 21. koht individuaaldistantsil oli väga hea algus, selliseid alguseid meil polegi väga palju olnud,» rääkis Tobreluts biathlon.ee vahendusel.

«Sprindis me ei õnnestunud kõige paremini, aga ka selliseid päevi tuleb spordis ette. Tüdrukud tegid sprindi hästi ja said jälitussõitu edasi, see on samuti positiivne. Eks me ikka soovime neid punktikohti teenida ja ega Kadri täna sellest kaugele ei jäänud. Teravusest jääb hetkel puudu, kuid ma usun, et juba järgmistel etappidel on olukord parem,» lisas Tobreluts.

Tobrelutsu kinnitusel liitub Kalev Ermitsa asemel Pokljukas koondisega vanameister Roland Lessing. «Kuigi Roland on samuti võistlushooajale eelnevalt tõbine olnud, siis praegu tunneb ta end juba paremini ja tuleb Pokljukas välja,» sõnas Tobreluts.

Naiste teatevõistkonnaga liitub Pokljukas Kristel Viigipuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles