Klavan vaatas Liverpooli ülimasendavat kaotust varumeeste hulgast

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan heitlemas Leeds Unitedi mängumehe Souleymane Doukaraga.
Ragnar Klavan heitlemas Leeds Unitedi mängumehe Souleymane Doukaraga. Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas kaotas Liverpool 3:4 Bournemouthile. Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan vaatas kohtumist varumeestepingilt.

Mäng algas võõral väljakul mänginud Liverpooli jaoks hästi ning Sadio Mane ja Divock Origi väravatest juhiti 22. minutiks 2:0. Teise poolaja alguses lõi Callum Wilson kodumeeskonna kasuks ühe värava tagasi, kuid 64. minutil viis Emre Can Liverpooli taas kahe väravaga juhtima. 76. ja 79. minutil olid Bournemouthi poolt täpsed Ryan Fraser ja Steve Cook ning tundus, et 3:3 viigiga ka matš lõppeb. Kolmandal üleminutil tõi kodumeeskonnale võidu aga Nathan Ake’i tabamus.  

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp tegi täna vaid ühe vahetuse, kui tõi Sadio Mane asemel väljakule Adam Lallana. Liverpooli tavapärane keskkaitsja Joel Matip pidi trauma tõttu tänase matši vahele jätma ja teda asendas keskkaitses brasiillane Lucas Leiva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles