Videointervjuud: kas Tallase südi partii tuli Viljandile üllatusena?

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipalli karikavõistluste pronksmedal kuulub Viljandi HC-le, kes alistas Põlvas toimuva finaalturniiri kohamängus HC Tallase 27:22 (12:13).

Laupäeval poolfinaalis Põlva Servitile alla jäänud Viljandi peatreener Marko Koks tunnistas, et 3. koha kohtumiseks oli tema hoolealustel keeruline motivatsiooni leida.

«Tahtsime ju ikkagi finaalis mängida. Tallas esitas väga südi partii. Lõpus nad pisut väsisid ja suutsime kogemustega mängu enda kasuks kallutada,» lisas Koks.

Meistriliiga debütandi Tallase peatreener Jüri Lepp kiitis hoolealuseid. «Eks meie ülesanne oligi sel turniiril 3. koha mängus anda endast kõik ja peaaegu see ka õnnestus. Kui laupäeval kestsime 20 minutit, siis nüüd kestsime juba 50 minutit. Loodetavasti kestame varsti tugevate vastu mängides kohtumise lõpuni.»

Viljandi edukaimad olid Sergei Rodjukov ja Kristo Voika 6 tabamusega. Tallase poolel oli üleplatsimees 7 väravat visanud Mihkel-Matteus Luik. Markus Viitkar lisas 5 väravat.

Kell 17:30 Mesikäpa hallis algavas finaalkohtumises kohtuvad Põlva Serviti ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles