Kolisevaid ämbreid vältinud Serviti lõpetas kullapõua

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti sai karikafinaalis jagu suurimast rivaalist Kehrast ja võis rõõmust põrandale viskuda.
Põlva Serviti sai karikafinaalis jagu suurimast rivaalist Kehrast ja võis rõõmust põrandale viskuda. Foto: Sille Annuk / Postimees

Käsipallikantsi Põlva Mesikäpa hallis pidasid järjekordse lahingu järjekordsete medalite eest suurimad kodused rivaalid Põlva Serviti ja HC Kehra. Serviti lõpetas mitmeaastase kullapõua karikavõistlustel, viimati said nad selle trofee endale aastal 2012. Tiitlikaitsja Kehra alistas laupäevases poolfinaalis HC Tallase 34:17, Põlva sai HC Viljandist jagu samuti kindlalt 30:22 ja nii olid finaalis taas kaks suurt.

Finaal oli igati finaali vääriline ja publik sai vaatemängu täie raha eest: oli emotsionaalne ja füüsiline kohtumine. Kehra suutis avapoolajal korduvalt kolme väravaga ette rebida, ent Põlva jõudis poolajavileks värava kaugusele, 14:15.

Teise poolaja alguses jõudis Serviti kiirelt viigini ja läks siis ise kahe punktiga juhtima, 18:16. Edasi jätkus punkt-punkti mäng, kuni Kristjan Muuga lõikas vahelt kehralaste lohaka söödu ning Serviti pääses kolmepunktilisse eduseisu 26:23.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles