Mercedes tahab Hamiltonist teha Schumacheri ja uuest sõitjast Massa

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: SCANPIX

Kui äsja maailmameistriks tulnud Nico Rosberg oli teatanud, et teeb vormelikarusselliga lõpparve, läks sõitjate turg keema. Pole ka ime, sest ilmselt on Mercedes ka järgmisel hooajal kõige kiirem masin ja sellist privileegi ihkaks iga piloot.

Ent sisuliselt kõik meeskonnad on juba komplekteeritud ja seni on Mercedese boss Toto Wolff öelnud, et nemad ei hakka staare üle ostma. «Ma ei tea, kas näiteks Sebastian Vettel tahab üldse meile tulla ja minu eesmärk pole Ferrari siseasjadesse sekkuda,» vastas Wolff Itaalia spordilehe Gazzetta Dello Sporti küsimusele, kas ta on plaanis Vettelit või McLarenis sõitvat Fernando Alonsot endale meelitada.

Ent Wolff täpsustas kiirelt, et tegelikult on tema telefon pärast Rosbergi ootamatut teadet täiesti punane olnud. «80 protsenti F1-pilootidest on mulle helistanud. Seda pole teinud ainult Kimi Räikkönen ja Daniil Kvjat, aga ainult seetõttu, et neil pole mu numbrit,» naljatles austerlane.

Viimastel päevadel on palju räägitud võimalusest, et Lewis Hamiltoni kõrvale võidakse tuua üks oma kasvandikest Pascal Wehrleini või Esteban Oconi näol. Esimest on pikalt seostatud Sauberiga ja teine sõlmis mitmeaastase lepingu Mercedese jõuallikat kasutava Force Indiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles