Ogier: ma ei saa garanteerida, et osalen järgmisel aastal MM-sarjas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljakordne maailmameister Sebastien Ogier.
Neljakordne maailmameister Sebastien Ogier. Foto: Valery Hache/AFP/Scanpix

Neljakordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier otsib parajasti endale uueks aastaks töökohta. Tõenäoliselt on sõelal veel valikutena M-Sport ja Citroen. Ogier tunnistas aga ise, et võib olla ta järgmisel hooajal starti ei asugi.

«Praegusel hetkel ma ei tea, kas ma osalen 2017. aastal MM-sarjas,» sõnas Ogier Rahvusvahelise Autoliidu FIA galal Viinis. «Ma ei saa seda praegu garanteerida. Siiski loodan ma MM-sarjas osaleda.»

«Ma sain isaks ja isana on kodust aina raskem lahkuda. Praegu on mul siiski veel energiat, et teha sporti, mida ma armastan,» lisas Ogier.

Prantslase sõnul soovib ta MM-sarjas osaleda ainult sel juhul, kui talle pakutakse huvitavat väljakutset ja võimalust võidelda MM-tiitli eest, kirjutab motorsport.com.

«Pigem lõpetan ma karjääri kui osalen projektis, mis ei paku mulle huvi või ei ole minu jaoks motiveeriv,» rääkis Ogier. «Järgmisel aastal on suurem tõenäosus näha mind Monte Carlo MM-ralli stardis kui kodus.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles