Suures snuukrifinaalis jäi peale valitsev maailmameister

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Selby
Mark Selby Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

Inglismaal Yorkis toimunud snuukri Suurbritannia meistrivõistlustel krooniti meistriks Mark Selby, kes alistas finaalis 10:7 Ronnie O'Sullivani.

Viiekordne Suurbritannia meister O'Sullivan võitles küll 2:7 kaotusseisust end seisule 7:8, kuid otsustavad mängud võitis 33-aaastane Selby. «Ronnie'ga mängides on saalis alati suurepärane atmosfäär, mis tekitab sellise surina. Pidin näitama oma parimat mängu, sest kui oleksin näiteks 60-protsendiliselt mänginud, poleks ma suutnud võita,» sõnas Selby pärast mängu. Lisaks tiitlivõidule katkestas Selby ka O'Sullivani imelise finaalideseeria – enne eilset polnud ta Suurbritannia meistrivõistluste finaalis veel kaotanud.

«Tahan lihtsalt öelda, et hea töö Mark. Ta mängis imeliselt ning vääris võitu. Mina aga eksisin mitmel lihtsal löögil. Aga arvan, et sain enam-vähem hakkama, sest vastas oli ikkagi maailma esinumber, kes on teistest peajagu üle,» sõnas O'Sullivan.

Valitsevast maailmameistrist Selbyst sai esimene mees, kes pärast 2001. aastat suutis sama aastanumbri sees võita kaks snuukrimaailma kõige tähtsamat turniiri. Viimati sai sellise tembuga hakkama just O’Sullivan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles