Ibrahimovic vastuolulisest olukorrast: kui tahaksin kedagi lüüa, paneksin ta magama

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (punases) ja Seamus Coleman.
Zlatan Ibrahimovic (punases) ja Seamus Coleman. Foto: Carl Recine/REUTERS

Manchester Unitedi ründaja Zlatan Ibrahimovic võttis sõna eilses mängus Evertoniga toimunud intsidendist, kus ründaja jalg vastasmeeskonna kaitsja Seamus Colemani pead puudutas. 

Inglismaa meedias kirjutatakse, et Ibrahimovic võib teo eest ka mängukeelu saada. Rootsi jalgpallur aga ei saa aru, et ta midagi valesti oleks teinud. «Jalgpall on füüsiline mäng ning mina mängin täiega. Kuulsin, et üks kommentaatoritest ütles, et lõin kedagi meelega pähe. Tegelikult oli see 50:50 olukord ning tema tõmbas mu maha,» kaitses end Manchester Unitedi ainsa värava löönud Ibrahimovic.

«Uskuge mind, kui tahaksin kedagi pähe lüüa, suudaksin ta magama panna. Ega mul selle kohta rohkem midagi öelda polegi,» jätkas Ibrahimovic. «Lõin mängus värava, aga saime selle eest vaid punkti. Eelistan skoorimisele alati võita,» kommenteeris mees ka 1:1 viigiga lõppenud mängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles