Jordani võimsat rekordit jahtiv Westbrook teeb imelist statistikat

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook (palliga)
Russell Westbrook (palliga) Foto: Alonzo Adams/AP

Korvpalliliiga NBA järjekordsel mänguõhtul peeti neli kohtumist. Väga head mänguvormi näitas Russell Westbrook, kes sai kirja viienda järjestikuse kolmikduubli, aidates kodumeeskonna Oklahoma City Thunderi 101:92 võidule New Orleans Pelicansi üle.

Westbrooki viskas 28 punkti, võttis 17 lauapalli ning andis 12 korvisöötu. 1989. aastal suutis legendaarne Michael Jordan järjest kirja saada seitse kolmikduublit. Tänavusel hooajal on Westbrookil kirjas kümme kolmikduublit, karjääri jooksul kokku aga 47. «Minu asi on mängida. Ma ei lasku jutuajamistesse, kus mult küsitakse, kas suudan igal õhtul kolmikduubli teha. Tahan lihtsalt kõige kõrgemal tasemel end näidata,» kommenteeris Westbrook.

Ka tagamängija tänavuse hooaja keskmine statistika moodustab kolmikduubli – 21 mänguga on ta keskmiselt visanud 31 punkti, võtnud 10,8 lauapalli ning andnud 11,3 resultatiivset söötu. Hooaja sellises faasis on sama suutnud vaid Oscar Robertson, kes tegi seda hooajal 1963/64.

Teistes mängudes alistas Orlando Magic 98:92 Detroit Pistonsi, New York Knicks sai 106:98 jagu Sacramento Kingsist. Lätlane Kristaps Porzingis viskas Knicks võidumängus 15 punkti ning võttis 14 lauapalli. Indiana Pacers võitis 111:102 Los Angeles Clippersit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles