Saalijalgpalli kõrgliiga esikolmik sai võõralt väljakult võidupunktid kätte

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall.
Saalijalgpall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti saalijalgpalli kõrgliigas peeti nädalavahetusel kuuenda vooru kohtumisi. Tabeli esimesed kolm rida hõivavad Narva United, Tallinna Rinopal ja Augur Enemat, kes suutsid viimati oma vastased võõral väljakul alistada.

Laupäeval toimus Sillamäe spordikompleksis kaks kohtumist. Esmalt leppisid Molycorp Silmet – Tallinna Cosmos 2:2 viiki. Seejärel jäi kohalik JK Dina 2:3 alla Augur Enematile. Tallinna meeskonna võiduvärav sündis 23 sekundit enne lõpuvile, mil täpne oli tänavu meeskonnaga liitunud Vladislav Tšurilkin.

Kolmandas laupäeval peetud kohtumises oli Narva United kindlalt võõrsil üle Tallinna Ararat TTÜ-st, kui vastane alistati lausa 12:3. Eduard Bader lõi võitjate eest viis väravat, kaks tabamust said kirja Sergei Fedorov ja Vitali Andrejev. Fedorovi arvele jäi ka kolm resultatiivset söötu, kaks söödupunkti noppis Andrejev.

Pühapäeval Kiili spordihoones toimunud kohtumises jäi Nõmme 2:10 alla Rinopalile, kelle ridades sai kaabutrikiga hakkama Artur Makarov. Jevgeni Merkurjev ja Aleksei Titenok lisasid kaks väravat.

Kuue vooru järel on liiga liider Narva United, kes on kuuest matšist võitnud viis. Narva 15 punktile on Rinopalil ja Augur Enematil omalt poolt vastu panna 13 punkti, kümme punkti on koos ka Molycorp Silmetil. Viiendal real on üheksa punktiga Cosmos, võrdsed kolm punkti on kirjas Ararat TTÜ-l, SJK Dinal ja Nõmmel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles