Balotelli ja Liverpooli lepingus oli sees huvitav punkt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

2014. aastal Liverpooliga liitunud Mario Balotelli teenis Liverpoolilt miljoni naela suuruse boonuse, kuna suutis hooajal vältida kolme punast kaarti.

Liverpooli eest kokku 28 mängus osalenud ründaja eest maksis Liverpool AC Milanile 16 miljonit naela. Balotelli superagent Mino Raiola rääkis mehele välja kolmeaastase lepingu. Just tema oli see, kes nõudis lepingusse Balotelli jaoks motiveerivat miljoni naela suurust boonust. Balotelli suutis Liverpoolis punastest kaartidest hoiduda. Kokku teenis ta seitse kollast kaarti.

Lisaks tuleb Football Leaksi avaldatud lepingust välja, et Balotelli nädalapalk Liverpoolis oli 85 000 naela. Kui ta oleks kõrgliigas löönud viis väravat, oleks ta iga järgneva värava pealt teeninud 50 000 naela. Kokku lõi Balotelli Liverpooli särgis aga vaid neli väravat. 2015/16 hooajaks saadeti ta Milani laenule, enne tänavust hooaega anti ta tasuta ära Prantsusmaa klubile Nice.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles