Hamilton andis tulevasele tiimikaaslasele hoiatuse: ta peab suutma pingele vastu panna

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: /

F1 sarja sõitja Lewis Hamilton kommenteeris järgmist hooaega ning ütles, et tema tiimikaaslaseks saaja peab arvestama asjaoluga, et tuleb harjuda suure pingega.

Hamilton, kes viimased neli aastat sõitis Mercedeses Nico Rosbergi kõrval, saab järgmiseks aastaks uue meeskonnakaaslase, sest sakslane otsustas pärast MM-tiitli võitmist karjääri ära lõpetada. Mercedese tiim alles otsib uut sõitjat ning Hamilton kommenteeris protsessi jälgides, et igal juhul peab sel sõitjal olema hea pingetaluvus.

«Kui sa oled Mercedese tiimi sõitja, siis on oluline, et suudaksid pingega hakkama saada,» ütles Hamilton. Mitmekordne maailmameister lisas, et kuigi viimastel aastatel sarja valitsenud meeskonnalt oodatakse palju, ei maksa tiimiga liitumist karta. «Tahan öelda sellele sõitjale, kellest saab mu tiimikaaslane, et karta pole midagi, sa saad suurepärase meeskonna liikmeks. Loomulikult mõtlen ka mina, kes mu meeskonnakaaslaseks saab ja austan kõiki, kes selleks saada tahavad,» lisas Hamilton.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles